Trying to defy good
|
28 Nov 2010, 15:51
|||
|
|||
Se apropia si mai mult de mine si nu vroiam sa ii cad prada.Dar cum eram slaba si sangele care curgea nu ma ajuta m-am hotarat sa o las moarta.
-Daca tot te apropii atat macar fa ceva! am strigat iar el tresari. -Episkey sopti el si am rasuflat usurata. -Macar asta ti-a iesit bine dar durerea e tot aici.In orice caz mersi am spus si am putut vedea ca un zambet i se forma. Dar deodata ceva iesi din intuneric.Era un paianjen urias.Am simtit cum bratele lui Armando m-au trimis in spatele lui iar el si-a scos bagheta. -Avadra Kedavra! striga si am inlemnit.Era un paianjen da corect dar putea folosi orice vraja nu blestemul de neuitat. -Esti nebun!?L-ai omorat! am strigat -Si ce vroiai sa il las pe el sa ne omoare? intreba ridicand din sprancene. -Nu dar puteai sa arunci alta vraja...am soptit si am oftat. Ne-am pus amandoi la pamant jos si din instinct mi-am pus capul pe umarul lui. And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|