Încã o elevã la Hogwarts.
|
29 Nov 2010, 13:48
|||
|
|||
Vantul ii ciufulea parul in timp ce se indrepta catre tren, o senzatie placuta. Abia reusea sa-si tarasca geamantanele dupa ea. Mama sa se intrecuse pe sine de data asta. Din punctul de vedere al lui Ellie, ea nu avea nevoie decat de bagheta, cateva haine curate si evident niste bani. Evident, insa, mama ei nu era de acord. Probabil ca ii golise tot dulapul in cele doua genti. Oare ce vor spune oamenii din tren cand o vor vedea cu asemenea bagaj? "Ce ciudata" se vor gandi, si, si...
Nu reusi sa-si duca gandurile pana la capat, deoarece se izbi de un trecator. Acesta se uita urat in directia ei. Probabil ca astepta scuze, insa ea abia daca reusi sa murmure ceva si, rosindu-se, trecu mai departe fara sa se uite inapoi. Mama ei observase schimbarea ei de atitudine inca de cand pasise pe peron. "Ellie, scumpo esti bine?" "Da, mama, stai linistita, sunt ok. Ma intrebam doar daca am nevoie de atatea lucruri la mine,in fond, stau doar 9 luni acolo." ingana ea, cu un zambet slab "Stai linistita, draga, ti-am pus la tine doar strictul necesar. Dar daca ai nevoie de ceva trimite-mi o bufnita si o sa-ti trimit." "Strictul necesar...he he" rase Ellie usor, intrebandu-se cat era de fapt strict necesar din continutul celor 2 genti imense care aratau de parca ar putea exploda in orice moment. "Ei bine, mama, probabil ca ar trebui sa urc." "Da, probabil ca ar trebui." Se imbratisara usor. Ellie incerca sa se desprinda din bratele mamei sale, insa Elise nu parea sa-i dea drumul prea curand. "Mama..." In cele din urma o lasa libera. Se intoarse repede cu spatele, scotandu-si batista din buzunar. "Ma-" "Nu plang! Sa-mi scrii zilnic si sa ai grija de tine. Si daca aud ca te apropii macar de Padurea Interzisa..." Ellie chicoti usor. "Si eu te iubesc, si o sa-mi fie dor de tine." Se imbratisara inca odata, dupa care Ellie urca cu greu in tren. Ah, acum ce bine ar fi fost daca ar fi gasit un compartiment liber... dar ghinion, toate erau ocupate sau aproape pline. Doar aproape de capatul trenului gasi unul aproape liber, in care se aflau doar doua fete. Totusi, se simtea prea ciudat ca sa intre pur si simplu asa ca ramase in fata usii, uitandu-se in pamant si asteptand. ![]() ![]() ~merry x-mas refrain from powerplay, please. thank you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Plecarea spre Hogwarts | Lavinutzaaa | 0 | 1,509 |
07 Dec 2014, 12:02 Last Post: Lavinutzaaa |
|
First Time at Hogwarts? | Eduard Romulus Black | 4 | 2,154 |
29 Jul 2011, 00:45 Last Post: Eduard Romulus Black |
|
Prima mea zi la Hogwarts / Pe peronul 9 si 3/4 | Evelina R. Potter | 13 | 3,951 |
08 Nov 2010, 16:33 Last Post: Evelyn Steel |
|
First time at Hogwarts | Tora Chang | 5 | 2,328 |
14 Sep 2010, 15:16 Last Post: Alice Gontier |
|
Calatoria spre Hogwarts | Jack Diggory | 1 | 1,684 |
13 Jul 2010, 12:21 Last Post: Gera George Rybak |
|
Prima data la Hogwarts. | DragonForce | 11 | 4,045 |
11 Jul 2010, 15:12 Last Post: Mylene Lycoris OddCat |
|
In Expresul de Hogwarts | Bonnie Wright | 2 | 1,907 |
09 Jun 2010, 12:08 Last Post: Jenny Spring |
|
Hogwarts's farer than your hardest dreams to follow | Katya Sokorov | 2 | 1,964 |
12 Jan 2010, 22:29 Last Post: Katya Sokorov |
|
Spre Hogwarts | Sharma Josephine | 4 | 2,136 |
11 Mar 2009, 20:31 Last Post: Fred Southwind |