Încã o elevã la Hogwarts.
29 Nov 2010, 02:16
M-am intors la peronul 9 si 3/4. Acum nu mai eram fascinata ca in primul an. Tinand bine de zgarda cainelui meu, Yago si de cufar, ma uitam dupa prietenele pe care mi le-am facut anul trecut la Hogwarts. Tot uitandu-ma in toate partile vad o boboaca a carei privire m-a intrigat. Toti bobocii au privire fascinata; in privirea acestei fete puteam vedea o tristete profunda.
Fara sa ma gandesc prea mult, ma hotarasc sa o urmez, amanand discutiile cu prietenii pe mai tarziu, cand aveam sa ajung la scoala. O vad intrand intr-un compartiment cu inca o fata si ma indrept intr-acolo, avand certitudinea ca voi gasi un loc gol, deoarece fata care ma intriga nu parea sa caute companie. Cand ajung in fata compartimentului, vad inca o fata timida care nu parea hotarata daca sa intre sau nu si ma hotarasc sa o intreb:
- "Le cunosti?"
- "De fapt, nu." imi raspunde timid fata.
- "Aaaa, credeam ca poate una din ele e suparata pe tine si nu stii daca esti binevenita in compartiment" am spus eu cam nedumerita.
- "Nuu, de fapt, n-as vrea sa deranjez. Cred ca mai bine imi caut alt compartiment" mi-a spus fastacita.
- "Hei, nu cred ca e nevoie, stai un pic." spun eu deschizand compartimentul. "Buna fetelor. Va suparati daca intram si noi?" am intrebat, privind fata cu privirea trista.
- "Nu, nu deranjati. Intrati" au spus ambele fete fara entuziasm.
- "Multumim. Eu sunt Buffy." ma prezint in timp ce intram. Eram hotarata sa stau linistita intr-un colt cat mai mult posibil, observandu-le pe fete. Eram cu-adevarat intrigata de privirea trista a fetei, insa am fost surprinsa sa vad ca pe langa ea, acum mai gasisem o fata timida si inca una in privirea careia se citeau tristete amestecata cu un profund dispret. Calatoria aceasta avea sa fie interesanta.

[Image: Gryffieuserbar.png]

When you'll believe everything is lost and there's nothing else you can do to win a battle, just think of your friends and you'll find the strength to win
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Încã o elevã la Hogwarts. - by Laura Allwen - 29 Nov 2010, 00:01
Re: Încã o elevã la Hogwarts. - by Buffy Halliwell - 29 Nov 2010, 02:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Plecarea spre Hogwarts Lavinutzaaa 0 1,509 07 Dec 2014, 12:02
Last Post: Lavinutzaaa
  First Time at Hogwarts? Eduard Romulus Black 4 2,154 29 Jul 2011, 00:45
Last Post: Eduard Romulus Black
  Prima mea zi la Hogwarts / Pe peronul 9 si 3/4 Evelina R. Potter 13 3,951 08 Nov 2010, 16:33
Last Post: Evelyn Steel
  First time at Hogwarts Tora Chang 5 2,328 14 Sep 2010, 15:16
Last Post: Alice Gontier
  Calatoria spre Hogwarts Jack Diggory 1 1,684 13 Jul 2010, 12:21
Last Post: Gera George Rybak
  Prima data la Hogwarts. DragonForce 11 4,045 11 Jul 2010, 15:12
Last Post: Mylene Lycoris OddCat
  In Expresul de Hogwarts Bonnie Wright 2 1,907 09 Jun 2010, 12:08
Last Post: Jenny Spring
  Hogwarts's farer than your hardest dreams to follow Katya Sokorov 2 1,964 12 Jan 2010, 22:29
Last Post: Katya Sokorov
  Spre Hogwarts Sharma Josephine 4 2,136 11 Mar 2009, 20:31
Last Post: Fred Southwind