Sectorul interzis
|
11 Oct 2007, 11:59
|||
|
|||
OCC: pai...ziceti=mi Ada da..am scris asha k ma saturam de adutza2056..ziceti tot Ada
BIC: "CEE??? CUM SE POATE FACE ASHA CEVA?? ![]() ![]() " Pai..cum atzi auzit domnishoara Ravenclaw.." zise Dumbledore. "Este vreun remediu pentru asha ceva?" intreba Kennya curioasa. " Da..este. Dar nu avetzi nici o shansa sa ajungetzi la el. Este in muntzi prin zona uriashilor. Nu cred ca atzi vrea sa mergetzi pana acolo." spuse Dumbledore. "Pai..sHtitzi facem orice pt prietena noastra..dar daca seara suntem nebune cum o vom putea ajuta" intreba Shakura plina de sperntza. "Uitati! Va voi zice ceva: Dupa cum bine stitzi...povestea de ma innainte...totul va veni la locul lui...doar daca cartea din biblioteca noastra va fi perfect unita cu cea pe care o detine familia Kennyei. Astfel cele doua cartzi vor forma una singura..iar blestemul se va desface. Dar asta nu va fi foarte ushor. Va trebuie multe alte cartzi din sectorul interzis. V-as da eu voie dar nici doamna Pince (sau cum o cheama ![]() Fetele coborara pe scara in spirala si se buluceau toate spre GinnyP. "Ce este?"intreba ea. "vrem sa stim ce scrie in biletzelul ala." zise Ada. "pai...domnul profesor Dumbledore ne-a zis sa nu il deshidem, pana nui suntem foarte aproape de biblioteca." zise GinnyP .... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intamplari in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 40 | 5,419 |
12 Jul 2011, 15:31 Last Post: Desiree Rose Goth |
|
O plimbare in Sectorul Interzis | Anaella L. Hathway | 21 | 3,877 |
31 Mar 2011, 01:27 Last Post: Jack Diggory |
|
In sectorul interzis | Luna Slytherin | 2 | 1,346 |
15 Oct 2010, 11:15 Last Post: Luna Slytherin |
|
Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi | Katya Sokorov | 2 | 1,680 |
15 Oct 2010, 10:39 Last Post: Katya Sokorov |
|
Legitimatii Sectorul Interzis | Katya Sokorov | 1 | 1,774 |
19 Aug 2010, 13:05 Last Post: Katya Sokorov |
|
O vizita in Sectorul Interzis | Bell Evans | 44 | 6,396 |
01 Aug 2010, 16:13 Last Post: Luna Slytherin |