Poemele unui suflet
|
30 Nov 2010, 17:18
|||
|
|||
Deci :
~ 1 ! Deci fiindca sunt o persoana dura iti voi spune verde in fata ceea ce cred : E SUPERB ~2~ Sunt cateva parti care le-am citit atat de incet pentru a prinde din zborul tau esenta pe care vrei ca lumea sa o inteleaga. Si sincer mi-a placut ceea ce am inteles Quote:Daca as cadea, Inceputul este la fel de interesant, lucru care ma face sa ma uit la urmatoarea strofa oricate pagini sau randuri ar fi, pur si simplu uimitor Te iubesc iuta mea 2 ( Aici stiu ca numai Aylee si Layla pricep ) Quote:Sau doar stelele, Mereu am considerat stelele simbolul eternitatii, dar uneori si cruzimii, caci au mereu puterea sa straluceasca fara sa ne acorde nici macar putin din praful lor de vise. Sa ma ia, sa ma duca in al ei tinut, Trist, obscur, fara culoare, fara continut. Asta asa e, sau asa consideram noi ca va fi, teoretic nimeni nu stie ce se va intampla cu noi, dar tu ai surprins asta foarte bine Felicitari, iuta mea 2 LUW YA PS : Nu am uiitat nici de "DE CE ?" .... Quote:De ce calatorim peste mari si tari,~ * ~ La titlul tau as da un raspuns cat se poate de simplu : Nu stiu si nimeni nu o face .... In schimb recunosc ca de cele mai multe ori imi infloresc pe buze aceste cuvinte : De ce ? Strofa scrisa de tine cuprinde tot ! ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Autopsia gândurilor unui om ... | Katharina van der Wall | 4 | 2,083 |
26 Aug 2011, 02:04 Last Post: Aylee L. Lovel |
|
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 36,302 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |