|
Lights Out.
|
|
04 Dec 2010, 01:13
|||
|
|||
|
3 Decembrie, 2010
~Just.Do.It.
[img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft3861p30-lights-out">conectat pentru a vedea acest link]</span> Sa recapitulam evenimentele de saptamana asta: Am racit.M-am indopat cu pastile de toate neamurile.Mi-am scos creierul de la naftalina si m-am tampit invatand muntii la geografie.Am vreo doua greseli prin teza.Ma duc la olimpiada de engleza care nici n-am idee cand este.A nins, s-a depus zapada siii....am programate vreo trei botezuri, no problem for me.Luni am teza la romana si stiu de branza, dar tot mi-e lene sa-mi invat.Am capatat si eu sindromul ciobanilor ( Nu stiiiu!).Mai toata lumea e nemultumita de mine- ok, there are some exceptions.Vreau cadou de Mos Niculina dar probabil ca voi primi cel mult cateva caramele expirate.Am ochit o gramada de carti pe la librarie si am inceput sa salivez de m-a luat mama naibii- so, yeah, I will die.Nu am voie sa-mi cumpar asa ceva.Revenind...am observat ca unele persoane isi lauda aptitudinile de rahat in fata mea mai mult decat e cazul.Gaseste-ti si tu o viata, dom'le. Mai sunt cateva puncte pe aici, dar nu le enumar.Nu vreau sa incep al Treilea Razboi Mondial
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)