Timp, incotro mergi ?
|
05 Dec 2010, 14:53
|||
|
|||
"E singura cale ...",imi raspunse Bell pe acelasi ton soptit.
'Am avut cateva clipe de liniste imperiala, iar apoi BUM !!! Ceata a cazut peste imperiul meu si m-a molesit cu totul, iar acum este atat de groasa incat nu mai pot iesi din ea, doar taiand-o.', gandeam eu, incet cu incetul indepartandu-ma de Bell si simtindu-mi lacrimile cum izvorasc facandu-si carare pe fata mea alba. Genele lungi si negre ce-mi acopereau cu prudenta pleoapele, acum cautau o cale sa sfarseasca suferinta, cum s-ar zice :
Nebunii negri cauta o cale ...
'Esti doar un copil, inceteaza sa mai plangi ! Daca asa a vrut soarta, atunci maturizeaza-te !', imi urla o voce in capul meu, determinandu-ma sa ma uit peste umar.Da, Bell ma urmarea. "Unde mergem ?", ma intreba aceasta, sovaind. "La castel.", veni raspunsul sec. "Deci ... chiar il omoram ?", intreba aceasi voce, de data asta ceva mai increzatoare. "Eu voi incerca ... Imi pare rau ca te-am bacat si pe tine in asta ...", i-am spus eu, stergandu-mi ultima lacrima ce-mi inundase chipul. OOC : Ma bucur ca pricepi lucrurile Ohh, doamne ce poveste mai traim si noi =)) Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|