De azi, de maine, de nicicand
07 Dec 2010, 13:04
Povestea mea...

*Era o noapte calda de la inceputul verii...*
Asa incepe povestea mea. Pare a fi genul in care personajele sunt fericite pe tot parcursul ei si din exterior, intervine ceva sau cineva care strica aceste echilibru, dar care se restabileste la final.
Pai...Nu e povestea mea...Cu siguranta nu. In povestea mea personajele sunt triste inca de la inceput, apoi exista un scurt moment de fericire deplina, pe care probabil nici nu si-l mai amintesc printre atatea momente de tristete, frustrare si chiar ura reciproca. Totodata m-am abtinut sa caracterizez prea mult personajele. Defapt, nici n-as fi putut. Au atat de multe fete incat o simpla analiza a faptelor lor ar fi durat ore in sir, neputand astfel sa-mi spun povestea.
Povestea mea este o poveste despre adolescenta, dragoste, visare, viata, destin si alcool.
Da, e o poveste cu adolescenti unde dragostea dureaza cateva ore, pana ce efectul alcoolului s-a dus, unde viata este nedreapta si destinul e de partea personajului negativ.
Desi par a duce o viata cat se poate de normala din exterior, personajele povestii mele ascund in interior o multitudine de framantari sufletesti: intrebari fara raspuns si rani din dragoste ce nu par a se vindeca.
In cele din urma personajele ating apogeul ranirii reciproce, jocul se termina, greselile facut devin ireparabile si ele isi separa pentru totdeauna vietile.
Desi au petrecut cateva luni impreuna personajele povestii mele nu se mai saluta cand se intalnesc, in schimb isi arunca unul altuia priviri reci, ucigatoare, in care se poate citi dorinta de razbunare ce arde in sufletele lor.
*Si totul s-a preschimbat in fum....*
END.

Just don`t give up on me...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: De azi, de maine, de nicicand - by Judith Cuddlylove - 07 Dec 2010, 13:04

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ieri,azi,maine si mereu Shayera Holl 15 4,759 14 Feb 2011, 00:21
Last Post: Shayera Holl