Bella Emily Rose
|
08 Dec 2010, 00:43
|||
|
|||
Marti ,
7.Decembrie.2010
Draga jurnalule ,
[URL=http://img230.imageshack.us/i/frightfulwinterbyadelin.jpg/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> M'am inselat destul de mult in legatura cu nota de la teza de geografie. Adica ,ma asteptam la un amarat de 8 , dar nu a fost asa . Cand am vazut ca pe foaie scria 10 , mi'a stat inima in loc si pentru cateva minute chiar am crezut ca e o gluma. Ma rog . Bine ca am luat 10. Trebuie sa recunosc ca m'am distrat foarte tare cand i'am vazut chipul lui Erin la auzul vestii false ca a luat 9 . Pana la urma tot 10 a fost , dar expresia fetei ei e de neuitat. In rest , mai nimic . Probabil in seara asta o sa adorm mai devreme ,pentru ca ma simt franta de oboseala. Am un presentiment ciudat , dar habar nu am de ce . Sper ca pana maine sa imi revin . Abia astept vacanta de Craciun . Pur si simplu numar zilele cu disperare pentru ca vreau neaparat sa ninga si sa.. ei bine .. sa primesc botezuri. Sa rad si sa merg la patinoar. Sa mananc cartofi prajiti cu bestia mea la Fuckland si sa am parte de un Craciun de neuitat. Vreau ca vacanta asta sa fie unica. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,364 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |