Bella Emily Rose
|
08 Dec 2010, 22:26
|||
|
|||
Miercuri,
8.Decembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://www.fanpop.com/spots/converse/links/13099102][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Astazi a fost o zi destul de banala , cu exceptia catorva lucruri. La ora de romana mai aveam putin si aruncam cu ceva in profesoara , daca se poate numi asa. Astazi s'a crizat de parca ar fi baut gaz. In rest. am dormit probabil si m'am trezit la ora de Religie , alaturi de bestia aia care arunca cu caiete in mine. Oricat de rea ar fi , tot o iubesc si abia astept sa imi petrec Craciunul cu ea. E pur si simplu un ingeras uneori , iar ochii aia de catelus sunt adorabili. Dar oricat de mult am incercat sa ma mint , nu pot nega faptul ca m'am gandit toata ziua la ceea ce s'a intamplat aseara. Pur si simplu . chiar as vrea sa il inteleg ,dar nu pot. P.S. : Daca citesti asta , nu mai vorbesc cu tine . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,363 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |