Bella Emily Rose
|
10 Dec 2010, 00:09
|||
|
|||
Joi.
9.Decembrie.2010 Draga jurnalule ,
[URL=http://picasion.com/][img]<span style="color:#f00">[Trebuie sa fiti <a href="/profile.forum?mode=register&/register?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">inscris si <a href="/login.forum?/login?redirect=%2Ft2230p270-bella-emily-rose">conectat pentru a vedea acest link]</span> Am senzatia ca astazi s'au intamplat atat de multe lucruri care m'au facut sa reflectez asupra greselilor mele din trecut. Atat de multe amintiri se deruleaza in mintea mea , incat ma intreb ce este real si ce nu . Asa cum mi'a spus cineva astazi . in locul unor prietenii vechi , se creaza altele mai frumoase , dar totusi e imposibil sa nu iti amintesti cu drag de persoanele la care ai tinut cu adevarat. Ma rog . nu are rost sa devin melancolica , pentru ca ce a fost , a fost si doar prezentul conteaza. Astazi la scoala am fost destul de euforica . Am cantat in pauze fara nici un stres si probabil daca m'ar fi vazut cine s'ar fi intrebat daca nu cumva am evadat de la spitalul 4 . Si . in plus , mi'am dat seama ca prietenii iti fac viata mai frumoasa. - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Avatare Bella | Kennya Allen | 12 | 4,362 |
03 Jan 2011, 00:01 Last Post: Isabelle Smith |