Colegi
|
21 Oct 2007, 19:07
|||
|
|||
Ce colegi avetzi? Spuneti-ne si noua ctae ceva despre fiecare...
Trebuie sa am grija ce scriu ca majoritatea sunt aici pe forum Ii iau dupa banci... 1.Marta Este dragutza, sportiva, foarte slaba, dar nu prea autoritara (se lasa calcata in picioare ca sa spun asa) -pe forum este lil' me 2.May Este din Israel, are o gura mare, mare de tot si nu tace niciodata! -pe forum este green_girl 3.Sabina Are cel mia dragutz nasuc din lume. Este foarte buna la sport si simpatica. -pe forum este blue_girl 4.Denisa Preietena mea cea mai buna. Suntem prietene din clasa a 3-a si acum sunt in clasa a 6-a -pe forum este Sakura Lastrange 5.Iulia Eu... -pe forum sunt Ginny Potter 6.Ana Moama! Si asta are o gura! Si are un tic. Atunci cand vorbeste te ea de paini si te tot pipaie. Nu poate sta locului. Este foarte glumeatza. -pe forum este Ana_enchanted 7.Alexandra Tzipa cam mult si se ia in gura cu totzi profesorii. 8.Tudor Asta chiar e tocilar! 9.Mihnea Vrea sa ajunga la Hollywood si crede ca bani sunt totul. Cand vorbeste asa mi-l imaginez ca unul din ala gras, cu multe inele, camasa, care miroase tare a parfum si cu ochelari de soare. Uneori poate fi tare dragutz si glumetz. 10.Horia Are niste ochi mari si albastri si ii mai spunem si Tzuchi si il ciupim de obrajori. E defapt un uituc si un blegutz. 11.Andrei Este fooooarte inalt. E bun la mate si la baschet. 12.Mara 'Diva' (Nu ma omori daca vezi mesajul asta. oricum probabilitatea este de 10% ca sa-l vezi) Se imbraca la moda, ii place sa danseze si sa cante, e blonda si cu ochi albastri. Daca nu o cunosti spui ca este fitzoasa, dar defapt nu e.Oricum e o fata de treaba... -pe forum este punk_princess 13.Maria Prietena cea mai buna a Marei. Este dragutza 14.Andreas Este cel mai bun la sport, blond, dar nu prea il duce capul. 15.Ingrid Este dragutza, dar cam prefacuta. 16.Maria (alta) E o colega noua. Este ok! 17.Alex Toata lumea ii spune Hegazi (numele de familie). Este cam prost... 18.Silviu Se da mare de tot! E enervant rau! 19.Marius Este nou. Ii spunem uneori Mirciulica pentru ca nu-i nimerim numele. Si asta da tocilar. A si recunoscut. A fost ales la egalitate cu mine seful clasei, dar cand s-a mai votat odata eu am castigat 20.Melissa Pai...este cam rea si proasta. -pe forum este Hermione-Girl 21.Raluca Colega noua. E dragutza, dar seamana la fizic cu o fosta colega foarte enervanta 22.Daniela Pai cam proasta si nu e bagata deloc in seama. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Colegi - by Lyra Dust - 21 Oct 2007, 19:07
Re: Colegi - by Ginny Malfoy - 21 Oct 2007, 19:34
Re: Colegi - by Aida-chan - 24 Oct 2007, 19:43
Re: Colegi - by Andrei Malfoy - 02 Nov 2007, 19:21
Re: Colegi - by Charlizze Di Rino - 19 Nov 2007, 20:52
Re: Colegi - by Hermione Potter - 29 Dec 2007, 15:19
Re: Colegi - by Ginny Malfoy - 31 Dec 2007, 17:50
Re: Colegi - by Avril Arakawa - 31 Dec 2007, 19:09