Surprize de Craciun
|
12 Dec 2010, 12:34
|||
|
|||
Invaluita in fulgi de nea, Aleea Diagon parea rupta dintr'o fila de poveste. Acoperisurile magazinelor erau pline de omat, iar geamurile acestora erau intesate cu zeci de afise colorate. Toata lumea era pregatita de sarbatorile de iarna, iar Spiritul bun al Craciunului isi aruncase mantia de veselie peste imprejurimi.
Bell colinda strazile inzapezite, in cautarea unor cadouri. Trebuia sa aleaga ceva deosebit. Si avea multe de cumparat. In primul rand, sora ei Rose. Apoi Nate, fratele mai mic. Verisoara Lisa, si cei doi frati, Arwen si Lucas. Plus parintii si alti prieteni apropiati de la Hogwarts. Nici nu stia de unde sa inceapa. Observa un chip cunoscut, si se indrepta spre mica silueta. "-Hey" saluta ea, afisand un zambet cald. "-Buna.." replica fata, vioaie. "-Cred ca ne'am mai vazut la Hogwarts. Eu sunt Bell Evans, sefa de la Cercetasi" se prezenta Bell. "-Emma Snow, Ochi-De-Soim" raspunse Emma, zambind. "-Ochi-De-Soim, felicitari pentru cupa" spuse Bell, cu un suras jucaus. OOC: Sper sa nu fie vre'o problema ca am continuat eu :-) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|