Inca o zi la biblioteca
|
16 Apr 2011, 11:59
|||
|
|||
Ramona intra linistita in biblioteca intunecata si aproape secata de carti, din cauza vremii urate. Siruri de elevi, fie ei Viperini, Cercetesi, Soimeni sau Astropufi, stateau lipiti unul de altul, pe bancile luciuase de lemn. In toata aceasta agitatie tacuta Ramona inainta si o lau pe bibliotecara cu ea, aratandu-i si intreband-o daca ar putea lua o anumita carte.
Dintr-o data o Soimeanca grabita intra in incapere, uimind multimea si trantind usa cu putere. Madam Pince inainta grabita si o lua de mana pe fata, aducand-o in coltul in care am ramas eu. „-Restrictie o saptamana intreaga! Usa aceea putea sa cada pe tine!” zise femeia, soptind galagios. „-Dar...” reusi sa aduge Astrid. „-Ne-am inteles! ... acum iesi!” Ramona lua cartea sa veche si mucegaita si isi cauta un loc. Dupa putin timp, in care isi serpui privirea pe sirurile adormite, inainta, asezandu-se langa o eleva. OOC: Stiu ca Astrid e banata, dar ma gandeam ca nu ar fi bine sa lasam topicul asta in aer, si ca l-am putea cuntinua, deci posteaza cine vrea! Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|