Thread Closed 
Singura la biblioteca
31 Mar 2011, 19:10 (This post was last modified: 31 Mar 2011, 19:13 by Astrid Lovegood.)
Un corp de rafturi de langa peretele din spate se zgaltai. Apoi camera fu din nou cufundata in tacere. Nu se auzea decat ploaia cazand ritmic pe pervazul inghetat si vantul ce zgaria ferestrele in cautarea unui fisuri ca sa patrunda inlauntru.
Era duminica seara,iar eu inca aveam de facut teme.Ce tare as fi vrut sa nu fiu singura,asta ma doare cel mai tare.
Toata biblioteca era cufundata intr-o tacere profunda,nu se auzea nici un glas,nici un pas.Totul era anost.
Geamul s-a deschis dintr-o data si un vant mi-a inchis cartea.E atat de rau sa fi singur...
Find all posts by this user
03 Apr 2011, 21:10
'Da, am nevoie si de asta' am gandit in timp ce mai adaugam o carte in varful teancului din bratele mele. Seara de duminica era planificata altfel. Trebuia sa merg cu catelusa Ariadne la un joc prin sere, dar cum incepuse ploaia, totul trebuia amanat. Si ce era mai bun de facut decat sa citesti ceva?
Nu mai vedeam in fata din cauza cartilor, asa ca am cautat cu disperare o masa. Fara sa ma pot folosi de vedere, m-am rugat sa nu fi mutat mobilierul. Iar teancul meu cazu cu un buf usor cand am simtit lemnul.
Am zambit in sinea mea si mi-am intins mana dupa un scaun. Socul ca mai era cineva acolo m-a impietrit.
Am expirat zgomotos.
" - A, Doamne! Imi cer scuze!"
Abia apoi am vazut chipul. Si i-am zambit larg lui Astrid.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
07 Apr 2011, 20:42
-Hey,buna!am spus eu nu foarte entuziasmata
Am incercat sa nu se observe ca sunt trista,dar nu am putut si sincer nu stiu ce-a fost in capul meu,dar am incpeut sa plang.Cred ca snguratatea imi afectase mintea...
Mi-am sters lacrimile cu maneca robei...A fost chiar penibil,insa dupa catva timp am sesizat ca maine nu voi avea potiuni asa ca nu trebuie sa-mi fac tema...Ypyy ce noroc!
-Aseaza-te si tu,ce mai faci?
08 Apr 2011, 09:32
Nu stiam de ce plange, dar nu am indraznit sa spun un cuvant. Stiam din experienta ca cel mai bun calmant este descarcarea.
" - Um... Cu siguranta mai bine"
Trasesem scaunul din reflex, dar am ocolit masa si am luat-o pe Soimeanca de umeri, bland si delicat.
" - E totul in regula?" am intrebat-o, privind ingrijorata.
Ce intrebare stupida pusesem. Evident ca nu.
Ma simteam agitata, dar nu genul care te pune in miscare. Era acea agitatie interioara, nelinistea.
Am scos un pachet de servetele din buzunarul robei si l-am asezat discret pe masa.

09 Apr 2011, 12:27
-Nu tocmai,adica nu pot spune ca sunt foarte rau,pentru ca alta data m-am simtit mult mai rau...Multumesc de intrebare.Acum ma simt mai mai bine pentru ca ai venit tu.
M-am uitat la ea si am reusit sa zambesc.E bine sa ai prieteni si sa nu fi singur,caci eu urasc cel mai mult sa fiu singura...
-Tu cum te simti?
09 Apr 2011, 12:41
Prin adancurile padurii , Eliza alerga de zor . Era o ploaie urata , fulgera si tuna , iar fatei nu-i placea deloc asta . Ahhh..si si-a udat si tema la potiuni ,,Iar trebuie s-o fac , mai bine merg la biblioteca '' . Rapid intra in castel urca scarile spre biblioteca , intrand , aproape trantind usa de perete . ,,Hopa ! Era cat p-aci . Daca era Doamna Pince aici , cu siguranta nu mai scapam vie '' isi spusese ea . Usor se strecura printre rafturi , cautandu-si cartea . Dar nu o gasea ,,Poate e la sectorul literei C '' . Se indrepta intr-acolo , cand auzise voci . Tip til , tiptil , se apropie de masa , ca sa nu le sperii . Erau doua fete , amandoua la Ochi-de-Soim . ,,,Ah.. sper sa nu fie cearta ''
,,Hey fetelor ! Ce faceti aici , la ora asta asa de dimineata ? '' le-a spus ea incet .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
10 Apr 2011, 20:35
" - O duc destul e bine..." i-am zambiot ispasitor. " Cel putin ma bucur ca nu e mai rau."
Nu vroiam sa o fac pe Astrid sa se simta prost si nici sa-i trimit gandurile spre fapte dureroase.
Cineva, ai carui pasi nu-i auzisem, ne intreba de vorba.
M-am intors pentru a vedea o eleva noua. Pe roba, in dreptul inimii, statea sfidator sarpele Viperinilor, dar fata parea de treaba. Stiam din experienta ca o Casa nu insemna un comportament anume. Alice si Isabelle erau amandoua Viperini si ma intelegeam super cu ele. Am fost usor derutata de vorbele sale, facandu-ma sa privesc spre fereastra. Nimic altceva decat ploaie.
" - Pe la biblioteca" i-am raspuns, afisand un zabet prietenos.
M-am ridicat de langa Astrid si i-am intins mana.
" - Ema Snow. Ma bucur sa te cunosc!"
Pentru o clipa, m-am temut ca o sa reactioneze ca un Viperin.

10 Apr 2011, 23:22
Eliza ii intinsese mana , bucuroasa.
Eliza Cyreno . Anul I , si cred ca deja v-ati dat seama in ce casa . ii spusese zambind .
Ah..am nevoie putin de ajutor . Trebuie sa fac un eseu de 4 pagini la Potiuni , despre o potiune , hmm , i-am uitat numele , dar tin minte ca avea ca efect , ahh , parca distrugerea atomilor dintr-un corp . bajbai ea .
Vazand-o pe cealalta fata , care nu era in apele ei , incepuse sa o i-a la intrebarile obisnuite.
Dar ce s-a intamplat cu tine ? S-a luat un profesor de tine ? Ai intarziat la o ora ? Sti , la mine se intampla foarte des treaba asta . Si intotdeauna ma aleg cu certuri si priviri incarcate cu ura . Dar sa trecem peste . Brr! Dar voua nu va e frig ?

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
11 Apr 2011, 07:16
Am disparut in urma unui raft pentru a inchide fereastra deschisa.
" - Este Disspuss Horible. Daca doresti, te pot ajuta. Am studiat-o destul de mult."
Mi-am amintit cand avusesem acele ore de Potiuni. Asemanam materia destul de mult cu Chimia Incuiata - desigur, eliminand faptul ca obtineai chestii magice -
M-am asezat tacuta intr-un scaun, uitandu-ma cand la Astrid, cand la Eliza.
Incepusem sa le fac profilul in minte, dar m-am abtinut.

12 Apr 2011, 14:26 (This post was last modified: 12 Apr 2011, 14:26 by Astrid Lovegood.)
Am privit la viperina si nu pot sa cred ca se purta frumos cu mine,am mai intalnit o viperina pe nume Lily Bellatrix Malfoy,dar ea s-a purtat foarte urat cu mine.Am privit-o pe Ema si avea o privire calda in timp ce se uita la viperina.Am zis ca nu poate fi rea si parea destul de draguta.M-am apropiat discret de ea,uitandu-ma in ochii ei si i-am spus:
-Buna,ma numesc Astrid Lovegood.Vrei sa fim prietene?
Apoi am vazut-o pe Ema zambind si am zambit si eu Smile
Fata a dat afirmativ din cap.
Asa incepe prietenia intre o soimeanca si o viperina. ^_^

Edit By Raizen

Puncte
Ochi-De-Soim - 133.6
Viperini - 24.6
Topic Closed !
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Abonament la biblioteca si abonati Katya Sokorov 119 22,945 07 Feb 2012, 17:19
Last Post: Amanda M. Karren
  Reguli in biblioteca ~ Panou de anunturi al bibliotecii ~ Nelamaruri cu privire la biblioteca Katya Sokorov 8 3,850 10 Aug 2011, 21:06
Last Post: Melisse Y. Carter
  Inca o zi la biblioteca Astrid Lovegood 28 7,485 23 Jun 2011, 18:06
Last Post: Ema Snow
  O dimineata minunata...in biblioteca Jenny Spring 3 1,898 15 Apr 2011, 19:54
Last Post: Tora Chang
  O vizita la biblioteca Evelina R. Potter 8 2,013 17 Jan 2011, 10:26
Last Post: Ema Snow
  O sambata in biblioteca Bell Evans 47 9,184 11 Dec 2010, 22:53
Last Post: Raizen Isildur
  Vizta la biblioteca! Rosalie Vivienne Alden 2 1,576 19 Sep 2010, 10:24
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Abonament de bibliotecã Mira Potter 2 1,501 28 Aug 2010, 17:49