put that gun right to my heart
|
22 Feb 2012, 18:31
(This post was last modified: 22 Feb 2012, 18:35 by Lucas Sasha Neitzke.)
|||
|
|||
Zambi larg concentrandu-se asupra chipului ei, vedea cum lumineaza, cum fata ii era plina de fericire si implinire. Insa zambetul i se stingea incet cand ii auzi nesiguranta din voce, de fapt Indiei mereu ii era frica sa nu spuna vreo prostie si de fiecare daca simtea in glasul ei ezitarea si stinghereala. Isi trecu dosul palmei de-a lungul fetei domnitei din fata lui care in scurt timp avea sa fie cu adevarat doar a lui, iar acest lucru il facu sa chicoteasca incantat. Se apleca un pic avand in vedere ca el era cu mult mai inalt decat ea si o auzi soptindu-i un cuvant care il facu sa inghete imediat.
Inghiti in sec, aplecandu-si un pic capul in partea stanga, oasele gatului pocnind cu un sunet neplacut, iar zambetul ii pieri de pe buze, inevitabil. O apuca de umeri cu ambele maini, eliberand-o in scurt timp cu o mana pe care o duse la barbia Indiai prinzand-o intre degete si fortand-o sa-l priveasca. "Devoratorii..hm..crezi ca ma speri cu asta? Uite ce e..esti destul de mare incat sa hotarasti ce e mai bine pentru tine, insa asta nu inseamna ca grupul devoratorilor e ceva bine. Si totusi, vreau sa te stiu in siguranta, de aceea..ca o fetita cuminte ce esti o sa-mi spui despre fiecare pas pe care il fac.."Zise el stergandu-i lacrima de pe obrazul fin. Nu era el cel care se implica foarte mult in politica asta aiurita pentru ca isi vedea el incet de cartile lui insa in ultimul timp era imposibil sa nu o faci. "Nu fac parte din nici o grupare..asa ca stai linistita ca ceea ce o sa-mi spui nu va mai sti nimeni..ai incredere in mine?" ![]() ![]()
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
white heart | Evan F. Lovel | 15 | 3,817 |
18 Oct 2012, 22:38 Last Post: Arlin van Iver |