Dupa-amiaza in biblioteca...
|
28 Mar 2008, 20:50
|||
|
|||
In bibleoeca intra Shayera.
Dupa firea ei lua o carte despre sepri.Ii placeau foarte mult. Amabila cum era intreba: "E liber locul acesta?" "vezi ca sta cineva pe el?"Spuse baiatul "Eu team intrebat frumos." "si io tiam raspuns la fel" "nu e adevarat" Shayera,statu un pic pe loc si spuse: "Chiar poti fi asa orgolios?" "dupa cum ma vezi" Shayera isi puse cartile pe masa si incepuse sa citeasca fara sa il bage in seama pe acel baiat. "serpii asai?" "team inrebat ceva?" "vezi cu cine vorbesti" "si cu cne vorbes,ma rog" "cu Draco.cel mai bun viperin" "aha.eu sunt Shayera.sunt incantata sa te cunosc.....intrun mod anume" "bine.aha.deci esti la cercetasi" "da.e vreo problema?" "nimic.doar ca nu am vazut un cercetas sa studieze serpii" "acuma ai vazut" "dar tu ai vrut la cercetasi?" "da........" "ok.dar....iti era mai bine la viperini" "chiar?lam vazut pe fratele.un viperin si......era cam retras" "cine era fratele tau?" "Federic Holl" "aha.el era intodeauna retras" "aha.credeam ca doar acasa era asa" "nu.apropo.mi se pre ca te cunosc" "da.de la un duel" "dar nu lam terminat.a venit Plesneala si na...." "vrei sal terminam?" "de acord.cine ajunge primul!!!" "eu.pai sigur.Un Vipi" "sau poate nu" Shayera si Draco incepura sa fuga pe hol cat puteau de repede. OCC.fara imaginatie ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dupa-amiaza in biblioteca... - by Adrian Richard - 20 Dec 2007, 10:35
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by Amy Weasley - 21 Dec 2007, 11:24
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by luna - 23 Dec 2007, 17:13
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by Adrian Richard - 23 Dec 2007, 17:17
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by Avril Arakawa - 26 Dec 2007, 13:34
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by Adrian Richard - 26 Dec 2007, 14:47
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by Avril Arakawa - 27 Dec 2007, 13:31
Re: Dupa-amiaza in biblioteca... - by Adrian Richard - 27 Dec 2007, 16:28