Misterele din Biblioteca
|
23 Apr 2010, 14:42
|||
|
|||
"-Nu pleci nicaieri, domnule!" spuse Bell, chicotind.
"-Huh?!" facu strigoiul indignat. "Crezi ca tu sau sora ta ma veti opri, sau ce?" "-Pai, sa vedem. Il sti pe Stefan, nu? Ei bine, am invatat ceva foarte folositor de la el. Bombarda Maxima!" zise Bell, iar strigoiul fu catapultat instantaneu in lac. "-Yee, nunim, m'ai salvat" chicoti Rose. "-Cum sa nu imi salvez eu sora?" raspunse Bell, zambind. "-Cum ai putut sa ma lasi acolo singura, cand sti foarte bine ca nu dorm cand e luna plina?" se planse Rose. "-Mdaa, scuze. Dar de ce nu ai vorbit cu mine?" intreba Bell. "-Las'o balta, spune'mi unde mergi" zise Rose. "-Biblioteca iti spune ceva?" raspunse Bell, privind'o cu subinteles. "-Multe" zise Rose, zambind. "Hai sa mergem". Cele doua surori se indreptara spre usa etajul bibliotecii. Cand sa deschida usa masiva, un mieunat le dadu de veste ca o pisica e prin preajma. "-O, nu!! Spune'mi ca e Tom!!" se ruga Bell. Dar ochii rosii, demonici ai pisicii lui Filch aparura de dupa colt. "-Minunat" sopti Rose. "Macar avem pelerina". Pisica se apropie de ele, si privi prin pelerina. Arata cam ciudat, avand in vedere ca se uita in gol. Curand, niste pasi de pe coridor ii avertiza ca nu sunt singure. "-Daca e Filch!!!" injura Bell, dar o voce... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 14:15
Re: Misterele din Biblioteca - by Rose Evans - 23 Apr 2010, 14:34
Re: Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 14:42
Re: Misterele din Biblioteca - by Dragos Diggory - 23 Apr 2010, 18:46
Re: Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 19:13
Re: Misterele din Biblioteca - by Dragos Diggory - 23 Apr 2010, 20:47
Re: Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 20:58
Re: Misterele din Biblioteca - by Steve Wandcore - 23 Apr 2010, 23:25