Misterele din Biblioteca
|
24 Apr 2010, 08:58
|||
|
|||
Bell ramase cam blocata. Nu stia daca sa'i spuna sau nu de Dragos. Pana la urma, o mare parte din motivul pentru care il refuzase era el. In cele din urma, lua o gura mare de aer sa se calmeze si spuse:
"-Pai, Rose are niste barfe de povestit. Proaspete, as putea mentiona". "-Hai, spune. Mi'ai starnit curiozitatea!!" zise Stefan, chicotind. "-Dragos. A venit dupa noi la biblioteca, si a vrut sa vorbeasca doar cu mine..". "-Continua" spuse baiatul, observand ezitarea din voce. "-Si mi'a spus ca lui ii place de mine, si m'a intrebat daca si eu simt la fel" termina Bell, cu un mic oftat. "-Si tu ce ai zis?" intreba Stefan. "-Am zis ca il consider un simplu prieten, dar nimic mai mult. Sper sa nu se fi suparat" sopti Bell. "-Nu cred ca s'a suparat" raspunse Stefan, zambind. "-Dar a plecat dupa ce i'am zis" zise fata. "-Pai, cred si eu ca a plecat. Doar nu vroiai sa vina cu tine la biblioteca, nu?" intreba usor sarcastic. "-Ba da? Adica, el iesise din Turn pentru ca nu putea dormi" murmura ea. "-Sigur s'a dus in alta parte a castelului, nu'ti fa griji. Maine vei vedea cum se comporta, si totul va fi bine" o incuraja Stefan. Bell zambi incetisor si se aseza pe un scaun din spatele ei.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 14:15
Re: Misterele din Biblioteca - by Rose Evans - 23 Apr 2010, 14:34
Re: Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 14:42
Re: Misterele din Biblioteca - by Dragos Diggory - 23 Apr 2010, 18:46
Re: Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 19:13
Re: Misterele din Biblioteca - by Dragos Diggory - 23 Apr 2010, 20:47
Re: Misterele din Biblioteca - by Bell Evans - 23 Apr 2010, 20:58
Re: Misterele din Biblioteca - by Steve Wandcore - 23 Apr 2010, 23:25