Trying to defy good
|
28 Nov 2010, 16:15
|||
|
|||
Cei doi se certau dar eu eram prea epuizata pentru a interveni.Stateam cu ochii inchisi si cu capul inca pe umarul lui Armando.
Ammy trebuie sa fi observat ca nu ma bagam in discutie asa ca a venit la mine si mi-a pus mana pe frunte. -Esti bine? intreba ea speriata -Da...am soptit si puteam sa jur ca acum se uita la Armando cu o privire rece. Dupa scurt timp ea sopti: -Eu cred ca o sa plec... -Dar cum poti sa iesi de aici? am intrebat deschizand ochii. -Acum sunt...Devorator...si cred ca pot iesi spuse ea si disparu.. Am ramas uitandu-ma dupa ea.Poate ca ii placea sa fie un Devorator si nu o invinuiesc.Asta vroia sa fie si asta e.Poate intr-o zi si eu voi fi un... Dar am fost intrerupta din ganduri cand muzica a inceput sa cante.Armando s-a ridicat si mi-a intins mana.Am chicotit si am luat-o. Muzica lenta se auzea dar nu stiam de unde.Armando ma tinea cu o mana de sold si cu o mana o tinea pe a mea intra sa.Ne invarteam usor iar corul canta. -De unde se aude? am intrebat razand -Conteaza? intreba el zambind si invartindu-ma. Avea dreptate.Nu conta.Demult numai rasesem asa in prezenta lui si ma simteam bine. And i don't know were i'll go
And i don't know what i'll see But i try not to bring it back home with me. ![]() ![]() Te amo Ammy. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|