Retetar de preparate culinare din carne de spiridus (Garnituri)
|
23 Aug 2009, 03:13
Post: #1 |
|||
|
|||
Cartofi copþi cu ºuncã slabã de spiridus de casa ºi branzã Ingrediente: 4 cartofi marisori, 180 g sunca de spiridus vanat cu toporul sau parizer preparat in casa foarte slab, 180 g branza (slaba, dar sarata, e mult mai gustos), 100 g ceapa verde taiata marunt, 1 cutiuta smantana (12% grasime), piper negru, sare, frunze de marar si patrunjel (optional). Mod de preparare: Se coc cartofii in cuptor:cand sunt gata se taie pe jumatate in lungime, se scoate miezul avand grija sa mai ramana jumatate de cm. Acest miez se amesteca cu sunca/parizerul de spiridus de casa vanat cu toporul, 3/4 din branza,3/4 ceapa, smantana, piperul negru, frunze marar si patrunjel taiate marunt. Intre timp pe o tava pe care am asezat o folie de aluminiu (nu e obligatoriu), se aseaza cochilile de cartofi care se umplu cu amestecul de mai sus. Restul de branza si ceapa verde (cruda) + marar se amesteca si se presara peste cartofii umpluti.se baga tava la cuptor fara a se acoperi cu nimic pana cand amestecul de deasupra capata o culoare aramie. Se serveste evident cu un pahar de vin de Sange de Incuiat. ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Aug 2011, 16:43
Post: #2 |
|||
|
|||
Suna bine :>
# If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|