O vizita la biblioteca
10 Jan 2011, 20:17
Dupa un mic dejun si o plimbare linistita prin castel hotarasc sa merg si pe la bibleoteca sa-mi iau o carte pentru tema la Transfigurare. Desi fara tragere de inima gandindu-ma la ce frumos era afara si mai era si sambata azi ma indrept totusi spre bibleoteca. Nu prea stiam cum sa-mi fac tema si trebuia sa caut in mai multe carti.
Vad cativa colegi cercetasi din an si ii salut(vad ca nu eram singura care invata sambata) dupa aceea ma pun pe cautat.
Deodata ma trezesc cu bibleotecara langa mine asiguranduse ca nu ma indrept spre sectorul interzis. Ii zic ca nici nu aveam in gand asa ceva si imi iau repede o carte de transfigurare si plec de acolo. Ma indrept spre o masa ca sa ma pun pe cautat ....

[Image: 2cdu2du.jpg]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11 Jan 2011, 15:04
Scuze de dublu post dar nu face nimeni rpg cu mine?

12 Jan 2011, 10:05
" - Trebuie sa invat despre niste plante de care nu am mai auzit pana acum..."
Am facut ochii mari, privind o imagine din carte.
" - Parca ar fi o floare a mortii" m-am incruntat, batand usor cu aratatorul poza.
Planta reprezentata avea frunze mari si negre, lucioase. Floarea era de un grena inchis, cu o nuanta spre movaliu. Tulpina avea tepi mici.
" - Cred ca nu va fi printre chestiile mele favorite... Oricum. Am venit sa-mi fac un rezumat, pentru ca, de obicei, asa retin mai usor."
Am scris un paragraf scurt si m-am uitat iar la Evelina.
" - Si inafara de teme... Ce s-a mai intamplat? Cum au fost Sarbatorile?"
Aveam atata chef sa-mi termini lectiile incat primeam fericita orice schimbare de subiect.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
12 Jan 2011, 13:06
Ma incarteam pe loc, cautand.
" - Ma scuzati..." m-am adresat intr-un final bibliotecarei. " Stiti cumva unde pot gasi carti despre Plantele de Luddrigond?"
Disparu si reaparu intr-o clipa, cu cartea groasa in maini.
" - Uite, draguta. Spor la invatat"
M-am uitat in jur, cautand o masa libera. Am vazut-o pe Evelina intr-un colt si m-am indreptat fericita spre ea.
" - Salut!" i-am zambit larg. " TE superi daca stau si eu pe aici?" am intrebat-o vesela, asezand cartea pe masa cu un mic buf.

12 Jan 2011, 13:33
- Bineinceles ,ca nu ma supar ca stai aici !! Chiar mi-ar face placere.Chiar mam bucurat cand ema a venit sa stea langa mine. Asa amndoua nu eram nevoite sa stam singure.
Ema imi zambi si deschise cartea:
- Si tu esti sambata la biblioteca? zise Ema chicotind. Avem mereu de invata nu-i asa?
- Ai dreptate Ema. Tocmai cautam ceva interesant pentru eseul meu de Transfiguare. Sper sa-l pot termina pana luni.
Ma uit prin bibloteca si vad cum si alti colegi din clasa mea intra u in bibloteca. Asta insemna ca nu eram singura care nu-si facuse tema
- Dar zimi, tu ce faci aici?

12 Jan 2011, 13:39
" - Nimic special... Pfa...." am pufnit, strambandu-ma, cand praful de pe prima pagina a cartii se involbura in aer. " Cu lectiile... Trebuie sa invat la atat de muuulteeee! Nici nu stiu cand s-au adunat! E pentru ultima oara cand mai stau in vacanta fara sa-mi invat" am chicotit.
Mi-am dat jos rucsacul si am luat un teanc de pergamente. Am scris rapid si citet:
' Plantele de Luddrigond '

Am privit o clipa titlul, fara sa stiu ce sa scriu.
" - Ce sunt plantele astea?" ma intreba Evelina.
" - N-am nici cea mai mica idee... Tu cum o mai duci?" am abandonat pentru moment pergamentul

12 Jan 2011, 13:51
- Cam in aceeasi situatie ca si tine. In vacanta nam facut nimic si uitama acum sambata la bibleoteca incercand sa fac cat mai repede eseul la transfiguare care trebuie predat luni.
- Ai gasit ceva in cartile astea care sa te ajute?
- Mai nimic, am luat mai multe carti de transfiguare de-a lungul anilor. Sunt sigura ca voi gasi ceva interesant.
- Ti-as recomanda ,, Transfiguarea din toate timpurile''. Sunt sigura ca acolo vei gasi ce ai nevoie imi zise Bell zambindu-mi
- Iti multumesc mult ,mai salvat.
Ma indrept spre bibleotecara cerandu-i carte respectiva. Dupa ce o primesc ma intorc la masa alaturi de Ema..
- Zimi si mie despre tema ta...

15 Jan 2011, 13:56
Ma uit la Ema zambindu-i. Eram amandoua in aceasi situatie, cautand diverse motive pentru a nu invata....
- Sarbatorile au fost frumoase. Am fost acasa si mam distrat. Dar a am si regretat ca nam ramas la castel. Colegi mei au dat o petrecere.....
- Ooooo, interesant zise Ema zambind

In timp ce vorbesc cu Ema rasfoiesc incet cartea. Ajung la un capitol si ma uit la primul paragraf. Parea ceva interesant pentru tema mea. Ii fac un semn si ma uit din nou spre Ema

- La tine cum a fost , o intreb eu curioasa? Cum ai petrecut?
- Si eu mam distrat ....
- Tu cum iti petreci deobicei sarbatorile de craciun. acasa sau la castel?
- In fiecare an ii diferit, vrei sa iti povestesc?
- Mi-ar face palcere.....

17 Jan 2011, 10:26
Am zambit.
" - Din moment ce amintirile mai recente sunt mai proaspete, o voi lua invers. Anul acesta am ramas la castel. Am fost la cele doua petreceri de Craciun si Revelion si in sfarsit mi-am facut curajul sa cant. Anul trecut am stat acasa, cu familia, si a fost minunat. Cu inca un an in urma, am fost la sora mea si am stat cu ea in campus. Au mai fost cateva sarbatori la castel si restul acasa. De obicei, prefer sa fiu cu ai mei, dar le duc dorul prietenilor de aici si invers. Stii cum se spune, cand ai ceva, vrei altceva. E doar o problema psihologica simpla, dar nimeni nu a gasit o metoda de a o controla pana acum."

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Abonament la biblioteca si abonati Katya Sokorov 119 23,030 07 Feb 2012, 17:19
Last Post: Amanda M. Karren
  Reguli in biblioteca ~ Panou de anunturi al bibliotecii ~ Nelamaruri cu privire la biblioteca Katya Sokorov 8 3,854 10 Aug 2011, 21:06
Last Post: Melisse Y. Carter
  Inca o zi la biblioteca Astrid Lovegood 28 7,534 23 Jun 2011, 18:06
Last Post: Ema Snow
  O dimineata minunata...in biblioteca Jenny Spring 3 1,901 15 Apr 2011, 19:54
Last Post: Tora Chang
  Singura la biblioteca Astrid Lovegood 9 2,596 12 Apr 2011, 14:26
Last Post: Astrid Lovegood
  O sambata in biblioteca Bell Evans 47 9,234 11 Dec 2010, 22:53
Last Post: Raizen Isildur
  Vizita nocturna Bella Emily Rose 23 4,125 21 Oct 2010, 20:59
Last Post: Samantha Hawkins
  Vizta la biblioteca! Rosalie Vivienne Alden 2 1,582 19 Sep 2010, 10:24