Abonament la biblioteca si abonati
|
12 Dec 2010, 02:30
|||
|
|||
Nume si prenume intreg:Georgya Potter
Slujba:Elev Interese:Sunt interesata de carti si vraji de autoaparare,dar si alte vraji Cat de des vizitati biblioteca:1-2 ori pe zi! |
|||
13 Dec 2010, 13:35
|||
|
|||
Nume si prenume: Lily Potter Jr
Slujba: Eleva Interese: Apararea contra magiei negre. Cat de des vizitati biblioteca: 1-2 ori pe zi. Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
24 Dec 2010, 13:37
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Annabelle Koreea
Slujba : - Interese : Istoria Magiei, Apararea contra Magiei Negre, Magia Neagra Cat de des vizitati biblioteca? : majoriatea timpului liber Va rog nu scrieti replicile personajului meu.
![]() ![]() |
|||
24 Dec 2010, 20:47
|||
|
|||
Formular de abonare la biblioteca
Nume si prenume intreg : Jade Annabelle-Hope Crawford Slujba : Elev Interese : Sa citesc cat mai multe carti Cat de des vizitati biblioteca? : De cate ori vreau sa citesc ceva |
|||
28 Dec 2010, 23:14
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Blaine Dwight Hummel Slujba : elev. Interese : dezvoltarea cunoºtiinþelor în diferitele materii la ºcoalã sau doar citiea anumitor cãrþi din interes propriu. Cat de des vizitati biblioteca? : de fiecare dacã când simt nevoia de a mã relaxa citind ceva sau dacã am nevoie de a face un eseu; de obicei, în timpul liber. did i adequately answer your condescending question? ![]() nu faceţi powerplay cu personajul meu, please. just sayin'. |
|||
30 Dec 2010, 15:33
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Isabelle Koreea
Slujba : - Interese : Istoria Magiei Cat de des vizitati biblioteca? : de cate ori am nevoie ![]() -- Photography Moderator -- ![]() |
|||
02 Jan 2011, 02:53
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Lixandru Victoria Slujba :eleva Interese :nimic in mod special Cat de des vizitati biblioteca? ![]() ![]() |
|||
14 Jan 2011, 18:42
|||
|
|||
Nume si prenume: Ramona Neardow
Slujba: Eleva Interese: Ramona e interesata de vrajile defensive , de Potiuni , Farmece si Transfigurare Cat de des vizitez biblioteca: de 3-4 ori pe zi Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
15 Jan 2011, 14:49
|||
|
|||
Nume si prenume intreg :Addie Love Crawford Slujba :elev Interese :sa devina unul dintrecei mai buni vrajitori Cat de des vizitati biblioteca? :3-4 ori pe zi ![]() |
|||
19 Jan 2011, 22:10
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Sharon Alyson Cleeves
Slujba : - Interese : Occlumantie Cat de des vizitati biblioteca? : 1 data pe zi ![]() ~clona lui Jade Crawford |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|