Abonament la biblioteca si abonati
|
21 Jul 2011, 17:29
|||
|
|||
Formular de abonare la biblioteca Nume si prenume intreg :Jennifer Laurette Campbell Slujba : Eleva Interese : Aproape toate cartile Cat de des vizitati biblioteca? : Cand am timp |
|||
23 Jul 2011, 14:51
(This post was last modified: 23 Jul 2011, 14:55 by Sirius Black.)
|||
|
|||
Formular de abonare la biblioteca
Nume si prenume intreg : Sirius Black Slujba : Niciuna Interese : Apararea contra magiei negre Cat de des vizitati biblioteca? : 3-4 ori / zi |
|||
25 Jul 2011, 14:19
|||
|
|||
Nume si prenume intreg :Cassandra Alden Slujba :Eleva Interese :Cartile te istorie a magiei Cat de des vizitati biblioteca? :1 sau 2 ori pe zii ![]() |
|||
26 Jul 2011, 13:50
|||
|
|||
Nume si prenume intreg :India Katy Scott Slujba :elev Interese :cam tot ce-i pica in mana Cat de des vizitati biblioteca? : macar o data pe zi THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N ![]() ![]() what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger |
|||
01 Aug 2011, 12:33
(This post was last modified: 01 Aug 2011, 12:34 by Andreea Black.)
|||
|
|||
Nume si prenume intreg:Andreea Black Slujba:nu am ![]() Interese : Cartile de Transfigurare si Aparare contra magiei negre Cat de des vizitati biblioteca: de fiecare data cand am nevoie de o carte |
|||
05 Aug 2011, 14:35
|||
|
|||
Nume si prenume intreg :Calvin LeBlanc Slujba :niciuna Interese :cartile legate de talmacirea viselor,aritmantie si ierbologie Cat de des vizitati biblioteca : atunci cand am nevoie de o carte pentru scoala sau vreau sa-mi petrec timpul citind. |
|||
10 Aug 2011, 21:02
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Melisse Yvonne Carter Slujba : Elev Interese : Diferite carti de magie Cat de des vizitati biblioteca? : destul de des. # If we cease to belive in love, why would we want to live? I've lost my sense in life. #
![]() * She's such a gorgeous nightmare. |
|||
12 Aug 2011, 20:24
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Rolland V . Jasmine . Slujba : Elevă . Interese : Orice fel de carte . Cat de des vizitati biblioteca? : De câte ori poate şi are nevoie de ceva de citit . ❥ I want you back in my arms ![]() ![]() and never let you leave |
|||
13 Aug 2011, 17:17
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Georgya Potter Slujba : Eleva Interese : Toate cartile! Cat de des vizitati biblioteca? : Cat de des simt nevoia--adica foarte des! |
|||
13 Aug 2011, 21:46
(This post was last modified: 13 Aug 2011, 21:47 by Alexandra Victoria Cooper.)
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Kathleen Victoria Jonatah
Slujba : Eleva Interese : Carti pentru studiu, cultura generala si pentru a o ajuta in a-si omori timpul (lectura) Cat de des vizitati biblioteca? : 2-3 ori pe zi. ![]() Hey, you just read that And this is crazy But we're both bored So RP with me, maybe! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|