Abonament la biblioteca si abonati
|
19 Aug 2010, 13:07
|||
|
|||
Multumim pentru abonarea la biblioteca. Din acest moment puteti posta in orice loc din biblioteca.
Va rugam nu intrati in Sectorul Interzis fara aprobarea unui profesor (fac acum topicul pentru permisele ptr. Sectorul Interzis). Deocamdata aveti aprobarea mea pentru topicul inceput in Sectorul Interzis insa data viitoare obtineti aprobarea unui cadru didactic. Cu stima, Bibliotecara ![]() |
|||
19 Aug 2010, 14:29
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Helena D. Rose
Slujba : Vanzatoare la Robe și pelerine pentru toate ocaziile Interese : Orice e demn de citit Cat de des vizitati biblioteca? : De 3-4 ori pe saptamana ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
19 Aug 2010, 15:09
|||
|
|||
Multumim pentru abonarea la biblioteca. Din acest moment puteti posta in orice loc din biblioteca.
Va rugam nu intrati in Sectorul Interzis fara aprobarea unui profesor (fac acum topicul pentru permisele ptr. Sectorul Interzis) Cu stima, Bibliotecara ![]() |
|||
19 Aug 2010, 17:25
|||
|
|||
Formular de abonare la biblioteca
Nume si prenume intreg : Zen Alexander Slujba : Elev Interese : Sa invat ca parintii mei magia intunecata! Cat de des vizitati biblioteca? : cand imi trebuie ceva! |
|||
19 Aug 2010, 17:26
|||
|
|||
eh ne imultim pe zi ce trece,parca ieri eram 2-3 ce vremuri
Edit by Sophie : Te rog sa nu mai faci off-topic prin biblioteca, totpicul este numai pentru formularele de inscriere. If you are sad,come on at me,i can to help you,with my hand i can destory all your enemies.You can't be forggoten in the dark,you cant killed by a shark,you cant be like DarkMark!
|
|||
20 Aug 2010, 15:51
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Aimi Rawkuro Slujba : Vanzator la Pete & Caligrafie Interese : Sa aflu cat mai multe cunostinte si sa citesc carti interesante. Ca orice om. Cat de des vizitati biblioteca? : Cat de des pot ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
20 Aug 2010, 17:51
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Kennya di Hahalina Slujba : Vanzatoare la Ollivander`s Interese : Dezvoltarea culturii generale in ceea ce priveste magia Cat de des vizitati biblioteca? : De obicei de doua, trei ori pe saptamana. Mai des doar in situatii speciale. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
20 Aug 2010, 18:01
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Arwen Evenstar
Slujba : Profesoara de Transfiguare Interese : Informare pentru lectiile de la ore Cat de des vizitati biblioteca? : Cand am timp si nevoie # Bell Evans Clone ![]() Just because you've got the emotional range of a teaspoon doesn't mean we all have. |
|||
20 Aug 2010, 18:41
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Gera Paeonia Slujba : Elev anul de studiu I Interese : Aparare contra magiei negre, Transfigurarile si cartile despre ocultism Cat de des vizitati biblioteca? : Cand am nevoie de ceva ori cand am o curiozitate "I'm in love with a fairytale even though it hurts
'Cause I don't care if I lose my mind I'm already cursed " ![]() |
|||
20 Aug 2010, 20:33
|||
|
|||
Nume si prenume intreg : Luna Celine Slytherin Slujba : eleva Interese : cartile de diferite domenii Cat de des vizitati biblioteca : depinde ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|