Thread Closed 
Singura in biblioteca
13 Sep 2008, 12:08
Dar vorbele Opheliei nu parura sa sparga gheata, ci dintele Ginevrei, care aparu in spatele lor, strigand:
"Aaa Ophelia >Happywide< stii cine e verisoara mea?:->"
Ophelia mesterea ceva la ciorapii sai, si nu fu prea atenta. O secunda fu liniste totala, nu numai fiindca vorbele astropufai erau malefice, dar si pentru ca Ana gasise un biscuite pe jos si incerca sa il ascunda de Ginny sa nu traga vanturi iar Mary se gandea sa le ajute pe Ginny, Ophelia si Kennya sa dea lectii de balet la Hagrid, despre care auzise ca e o furnica dornica de a fi balerina.
"Verisoara mea Anyrhfgfjackda imi este verisoara , iar unchiul meu Kkatul_roz mi'e unchi, fratele meu Raizen imi este frate s'asa mai departe, asa cum verisoara Hermy ii este verisoara Anei =]]"
Deodata se auzi un zgomot inabusit dinspre cosul de gunoi, pe care se asezase Chilotina [care tocmai atunci intrase pe horn]. Cand toti se apropiara sa arunce o privire in cos, din el iesi o nevastuica imbracata in sutien cu push-up de 5 km si nite chiloti secsi. Aceasta incepu sa cante ca un veceu cantaret, in timp ce isi mangaia lent piciorul. Cand incepu sa cante "Babe, I want sa ma atingi you", Chilotina incepu sa faca striptease, iar nevastuica facu ochi mari si gura cascata, retragandu'se in interiorul unei masini de spalat vase. DEodata, pe usa intra o ceata de pitici, care se manifestau impotriva maltratarii masinilor de spalat, dar un vant tras de Ginny ii reduse la tacere.
"Ce vreme calda si primitoare Love" spuse Mary, in clipa urmatoare auzindu'se un fulger si incepand sa ploua, facandu'se intuneric...
"Nu te speria," o linisti Ginny. "E doar Lordul Smoala. Incearca pozitia 69 cu robo-ciorile."
Ginny se opri din vorbit brusc. Adulmeca, suspicioasa. Apoi trase inca un vant [din fericire Ophelia era destul de rezistenta, iar Mary avea o masca contra poluarii nazale, dar Ana lesinase], si urla:
"BISCUITI! BISCUITI! LoveLove" se repezi la biscuiti ascunsi de Ana, si apoi gusta unul, si se uita pe ambalaj:
Facuti din chestie de Seithan.
"Cred ca merge s'asa" sp Ginny, dupa care in biblioteca intra Umbridge, care avea fundul triplu & ars.
"AJUTOR! POSTERIORUL MEU S'A TRIPLAT SI A ARS!" urla ea, uitandu'se disperata spre cele 4 fete. Crezand ca Ophelia stia o vreaja sa'i faca fundul fostei profesoare sa slabeasca, se indrepta spre ea. Umbridge isi trase o palma peste fund, sa'i atraga atentia.
"Spune tabla inmultirii!" striga Ginny spre Ophelia.
"Vaca face mu!" raspunse viperina, nebagand'o in seama pe profesoara.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Singura in biblioteca - by Briana Brighton - 12 Sep 2008, 19:52
Re: Singura in biblioteca - by Jenny Spring - 12 Sep 2008, 22:32
Re: Singura in biblioteca - by No name - 12 Sep 2008, 23:24
Re: Singura in biblioteca - by Ginny Malfoy - 13 Sep 2008, 12:08

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Abonament la biblioteca si abonati Katya Sokorov 119 22,855 07 Feb 2012, 17:19
Last Post: Amanda M. Karren
  Reguli in biblioteca ~ Panou de anunturi al bibliotecii ~ Nelamaruri cu privire la biblioteca Katya Sokorov 8 3,845 10 Aug 2011, 21:06
Last Post: Melisse Y. Carter
  Inca o zi la biblioteca Astrid Lovegood 28 7,463 23 Jun 2011, 18:06
Last Post: Ema Snow
  O dimineata minunata...in biblioteca Jenny Spring 3 1,896 15 Apr 2011, 19:54
Last Post: Tora Chang
  Singura la biblioteca Astrid Lovegood 9 2,589 12 Apr 2011, 14:26
Last Post: Astrid Lovegood
  O vizita la biblioteca Evelina R. Potter 8 2,012 17 Jan 2011, 10:26
Last Post: Ema Snow
  O sambata in biblioteca Bell Evans 47 9,102 11 Dec 2010, 22:53
Last Post: Raizen Isildur
  Vizta la biblioteca! Rosalie Vivienne Alden 2 1,570 19 Sep 2010, 10:24