Discutii la biblioteca sau...mai mult!
|
19 Dec 2008, 15:14
|||
|
|||
Alina intra in biblioteca umpik cam somnoroasa si merse la raftul cu carti despre Potiunui sperand ca o sa gaseasca cartea cu prafuri magice.
'of nu o gasesc profu o sa tipe cat o sal tina gura daca nu merg cu tema...mereu e as de sever, si oau nu am observat asta pana acuma cate persone sunt aici de cand e lumea asa interesata de carti?'gandi fata. "Cauti ceva,domnisoara?"bibliotecara statea in spatele fetei. "o da caut cartea despre prafuri magice am de facut o tema la potiuni si nu o gasesc" "E la fetele de acolo"aratand spre o masa unde stateau Lyra, Nereida, Ophelia,Deea si Ingrid. Alina se apropie de fete. "Ma scuzati ati vazut cumva cartea cu prafuri magice?" "Da e la mine, si tu ai tema la potiuni?"Nereida ii intinse cartea fetei. "Da tema la potiuni Plesneala sa sclintit, ne da teme cu carul si totusi se apropie vacanta de Craciun.Pot sa stau si eu aici?Sincer restul meselor sunt foarte incarcate,astazi biblioteca e mai plina ca niciodata,pun pariu ca toti isi fac tema la potiuni ca Plesneala lea dat cu sacu." "Mereu face la fel adica din anu intai si pana acuma tot am avut teme,mereu ne-a dat teme nu-mi amintesc o lectie la care sa nu ne fi dat teme" "Da ai drepate anu trecut inaite de craciun am avut de scris un eseu despre nu stiu ce si trebea sa fie lung de vreo 2 pergamente." "Hey si eu am avut tema asta anu trecut.In ce an aesti Nereida?" "Anul patru" Discutia dintre cele sase fete contiuna pana mai tarziu,cand biblioteca incepu sa se goleasca chiar daca era abia ora doua,toti mergeau la masa de pranz,cand cineva intra in biblioteca...... ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 20:42
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by No name - 13 Sep 2008, 21:29
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Nereida Devon - 16 Sep 2008, 16:04
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Lyra Dust - 18 Sep 2008, 19:13
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Ingrid Flamesbort - 19 Sep 2008, 13:40
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Alina Potter - 19 Dec 2008, 15:14
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Katy Perry - 10 Jan 2009, 17:52
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Alina Potter - 11 Jan 2009, 00:01
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Ada McNair - 15 Jan 2009, 16:54
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Katy Perry - 16 Jan 2009, 22:19
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Alina Potter - 16 Jan 2009, 22:32
|