Thread Closed 
Discutii la biblioteca sau...mai mult!
19 Dec 2008, 15:14
Alina intra in biblioteca umpik cam somnoroasa si merse la raftul cu carti despre Potiunui sperand ca o sa gaseasca cartea cu prafuri magice.
'of nu o gasesc profu o sa tipe cat o sal tina gura daca nu merg cu tema...mereu e as de sever, si oau nu am observat asta pana acuma cate persone sunt aici de cand e lumea asa interesata de carti?'gandi fata.
"Cauti ceva,domnisoara?"bibliotecara statea in spatele fetei.
"o da caut cartea despre prafuri magice am de facut o tema la potiuni si nu o gasesc"
"E la fetele de acolo"aratand spre o masa unde stateau Lyra, Nereida, Ophelia,Deea si Ingrid.
Alina se apropie de fete.
"Ma scuzati ati vazut cumva cartea cu prafuri magice?"
"Da e la mine, si tu ai tema la potiuni?"Nereida ii intinse cartea fetei.
"Da tema la potiuni Plesneala sa sclintit, ne da teme cu carul si totusi se apropie vacanta de Craciun.Pot sa stau si eu aici?Sincer restul meselor sunt foarte incarcate,astazi biblioteca e mai plina ca niciodata,pun pariu ca toti isi fac tema la potiuni ca Plesneala lea dat cu sacu."
"Mereu face la fel adica din anu intai si pana acuma tot am avut teme,mereu ne-a dat teme nu-mi amintesc o lectie la care sa nu ne fi dat teme"
"Da ai drepate anu trecut inaite de craciun am avut de scris un eseu despre nu stiu ce si trebea sa fie lung de vreo 2 pergamente."
"Hey si eu am avut tema asta anu trecut.In ce an aesti Nereida?"
"Anul patru"
Discutia dintre cele sase fete contiuna pana mai tarziu,cand biblioteca incepu sa se goleasca chiar daca era abia ora doua,toti mergeau la masa de pranz,cand cineva intra in biblioteca......

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Discutii la biblioteca sau...mai mult! - by Alina Potter - 19 Dec 2008, 15:14

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Abonament la biblioteca si abonati Katya Sokorov 119 23,233 07 Feb 2012, 17:19
Last Post: Amanda M. Karren
  Reguli in biblioteca ~ Panou de anunturi al bibliotecii ~ Nelamaruri cu privire la biblioteca Katya Sokorov 8 3,872 10 Aug 2011, 21:06
Last Post: Melisse Y. Carter
  Inca o zi la biblioteca Astrid Lovegood 28 7,600 23 Jun 2011, 18:06
Last Post: Ema Snow
  O dimineata minunata...in biblioteca Jenny Spring 3 1,919 15 Apr 2011, 19:54
Last Post: Tora Chang
  Singura la biblioteca Astrid Lovegood 9 2,633 12 Apr 2011, 14:26
Last Post: Astrid Lovegood
  O vizita la biblioteca Evelina R. Potter 8 2,045 17 Jan 2011, 10:26
Last Post: Ema Snow
  O sambata in biblioteca Bell Evans 47 9,286 11 Dec 2010, 22:53
Last Post: Raizen Isildur
  Vizta la biblioteca! Rosalie Vivienne Alden 2 1,598 19 Sep 2010, 10:24