Patru Cercetase la Biblioteca...
|
21 Oct 2009, 19:21
|||
|
|||
OOC: Ok, stiu ca toti au voie sa scrie, in mod normal, dar, va rog, as dori sa fac RPG doar cu ~Hermione Green~ ; Luna ~ Swan si Bellatrix Cullen# . Multumesc.
Bella se trezi foarte fericita in acea dimineata. Sora ei Luna, sosise aseara la Hogwarts. Se imbraca si apoi isi prinse parul. Merse in Camera de Zi a Cercetasilor unde le gasi pe Hermy si Luna vorbind. ''-Buna..ce faceti?'' le saluta Bella. ''-Hey Bells. Bine..Vorbeam si noi putin.'' raspunse Luna. ''-Deci..e sambata..Ce facem astazi? Mergem in Hogsmeade?'' intreba zambind Hermy. ''-Pai..ma gandeam...eu am o tema kilometrica la Transfigurare si...'' incepu Bella. ''-Ok, mergem la biblioteca!'' zise Hermy. ''-Oau..ce bine ma cunosti.. ![]() ''-Nu, nu merg fara tine, sa stii!'' comenta Luna. ''-Da, nici eu!'' zise Hermione. ''-Si nici eu!'' se auzi o voce din spatele lor, si fetele se intoarsera toate. Era Bellatrix care zambea prietenos. ''-Deci? Ce facem? Mergem la biblioteca? Eu vreau sa caut o carte..si mai am si o tema destul de grea la Potiuni!' zise Bellatrix. ''-Ok, deci mergem la biblioteca!'' zis Luna. ''-Super!'' spuse Bella. Toate patru, ajunse in biblioteca, se asezara la o masa, infara de Bellatrix, care merse sa caute o carte. Bella se apuca de tema la Transfigurare, ajutata de Hermione, iar Luna isi gasi o carte interesanta.... You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Patru Cercetase la Biblioteca... - by Isabella River - 21 Oct 2009, 19:21
Re: Patru Cercetase la Biblioteca... - by Bella Emily Rose - 21 Oct 2009, 19:49
Re: Patru Cercetase la Biblioteca... - by Luna Anne Swan - 21 Oct 2009, 19:57
Re: Patru Cercetase la Biblioteca... - by Rachel von Precieux - 21 Oct 2009, 20:32
Re: Patru Cercetase la Biblioteca... - by Bella Emily Rose - 21 Oct 2009, 20:45
|