Visand in biblioteca
|
29 Mar 2010, 14:41
|||
|
|||
Bell se gandea pe unde umbla sora sa.
"-Haideti sa o cautam pe domenii" sugera ea. "-Slabe sanse, am fi vazut'o de pe geamul bibliotecii" spuse Stefan. Dar cand sa iasa din biblioteca, Madam Prince le iesi in cale. "-Unde plecati voi asa grabiti, eh? Ia strangeti toate cartile pe care le'ati luat" spuse ea, cu o voce pitigaiata. "-Hoasca nebuna si batrana, imi vine sa o.." iar sirul de injuraturi a lui Bell nu inceta pana cand Stefan o facu atenta. "-Hey, asculta putin.." spuse el. De dupa un raft, se auzi o voce foarte cunoscuta. "-Rose!!" tipa Bell. "Unde ai fost pana acum??" intreba ea, suparata. "-Pai, sa vedem..am fost cu tine la ore, si in pauza m'am intalnit putin cu Zen" spuse Rose. "-Mmda, putin.." adauga Luisa, cu un zambet. "-Te rog nu incepe si tu!!!" o implora Rose. "E doar un simplu prieten, si nimic mai mult" spuse ea, enervata. "-Da, da. Asa este" adauga sora sa, cu un zambet. "-Si Zen unde e acum?" intreba Stefan. "-Pai, nu am idee, dar acum trebuie sa imi termin eseul" spuse Bell, asezandu'se din nou la masa. "-Hai ca te ajut si eu" spuse Stefan, zambindu'i. "-Si eu o pot ajuta pe Luisa" adauga vesela Rose. Cei patru incepura sa caute prin carti si sa scrie pergamentele, pana cand... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Visand in biblioteca - by Luisa Hamilton - 28 Dec 2009, 02:05
Re: Visand in biblioteca - by Bell Evans - 20 Mar 2010, 13:50
Re: Visand in biblioteca - by Steve Wandcore - 29 Mar 2010, 12:30
Re: Visand in biblioteca - by Bell Evans - 29 Mar 2010, 14:41
Re: Visand in biblioteca - by Rose Evans - 29 Mar 2010, 15:28
Re: Visand in biblioteca - by Bell Evans - 14 Apr 2010, 13:53
|