Visand in biblioteca
|
29 Mar 2010, 15:28
|||
|
|||
Pana cand motanul ala albastru aducator de belele iesi de dupa un raft si zbura direct in capul lui Rose. Fata sari enervata de pe scaun si apuca motanul de coada.
" - Arh...Daca nu-ti iei motanul asta blestemat de la mine ti-l arunc pe geam!!!" striga Rose la Stefan enervata. " - A...Scuze" zise acesta incet, dar pe fata i se citea faptul ca era amuzat de fapta petrecuta. Din nefericire pentru el, Rose observa acest lucru si il taxa pe baiat imediat... " - Ti se pare amuzant??" zise fata imbufnata" Eu chiar nu glumesc. Data viitoare ajunge direct la calmarul din lac. Si el si D-na Norris ca presupun ca s-au inteles ei cumva. Ahh...Feline afuriste!" " - Gata, surioara, linisteste-te. " facu Bell incercand sa o calmeze, dar in zadar. Insa toata aceasta intamplare fusese prea zgomotoasa si in 5 minute, Madam Pince se infatisa in fata lor aratand..hmm..nu tocmai multumita. " - Ce e cu scandalul asta? Unde va credeti, puslamale mici. Iesiti afara din biblioteca mea." Cei patru iesira fara sa riposteze, deoarece stiau ca femeia avea dreptate ~ nu fusesera tocmai subtili. Dar cum aveau sa-si termine eseul... " - Off... O sa ne omoare Plesneala, daca nu le terminam pana poimaine." zise Bell necajita. " - Da... si dupa cum arata Madam Pince , nu stiu daca o sa ne mai primeasca curand." aduga Stefan abatut. " - Ce ne facem?? " spuse si Luisa disperata. " - Am o idee...Haideti sa mergem la noapte si sa luam cartile de care avem nevoie, apoi sa ne facem referatele in camera de zi, iar maine noapte le ducem inapoi. Nici nu o sa-si dea seama..." spuse entuziasmata Rose.... Dar tocmai atunci se auzi un sunet usor, ca o scurta bataia din usa din spatele. Aceasta se deschise cu un scartait slab si din ea iesi... Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Visand in biblioteca - by Luisa Hamilton - 28 Dec 2009, 02:05
Re: Visand in biblioteca - by Bell Evans - 20 Mar 2010, 13:50
Re: Visand in biblioteca - by Steve Wandcore - 29 Mar 2010, 12:30
Re: Visand in biblioteca - by Bell Evans - 29 Mar 2010, 14:41
Re: Visand in biblioteca - by Rose Evans - 29 Mar 2010, 15:28
Re: Visand in biblioteca - by Bell Evans - 14 Apr 2010, 13:53
|