O sambata in biblioteca
|
26 Oct 2010, 14:58
|||
|
|||
Bell se intepase intr'un cui din raft, iar acum incheietura mainii ii era plina de sange. Lichidul rosiatic se prelingea incet, intunecandu'i pielea de alabastru.
"-Ohh" spuse Ashlyn, cand ajunse lanag ea. "-Cred ca a atins o vena de curge asa mult sange" murmura Bell, metodic. Era in stare sa faca si din propria persoana un pacient. Ashlyn o privi ingrijorata, dupa care o sfatui sa mearga la Spital. "-Cred ca dau o fuga la Madam Pomfrey si ma intorc" chicoti cercetasa. Fata aproba usor din cap si se intoarse la masa. "-Ah, am gasit si cartea" spuse Bell, punand volumul cu pagini aramii pe birou. Iesi din biblioteca si o lua spre Aripa Spitalului. Curand, ajunse in salon si se indrepta spre biroul lui Madam Pomfrey. I'ar fi fost mai usor sa se bandajeze singura, dar nu vroia sa aiba probleme. "-Bell? Azi esti libera din cate stiu eu" spuse femeia, cand Bell intra in cabinet. "-Azi am venit ca pacient" chicoti ea. Asistenta arunca o privire la micuta rana si dadu din cap dezaprobator. O conduse in salon, unde ii aranja mana, dupa care o lasa sa plece. "-Multumesc" striga ea, din usa Spitalului. Incepu sa alerge spre biblioteca. Vroia sa'si termine temele cat mai repede, si sa mai petreaca putin timp in compania lui Ashlyn.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|