O sambata in biblioteca
|
04 Dec 2010, 12:15
|||
|
|||
Bell incepu sa rada, amintindu'si cu placere vremurile din anul I.
"-Imi aduc aminte ca am scapat bulbul in sera..si a inceput sa sara peste tot" chicoti ea. "-Abia astept sa merg si eu in sera" spuse Lilly. "-E foarte tare..tot domnisoara Isildur preda nu?" intreba Ashlyn, usor absenta. "-Da.." murmura Lilly. "Dar nu stiu ce as putea sa scriu aici.." ofta ea. "-Stie Bell" chicoti Lisa, cand isi vazu verisoara ridicandu'se de la masa. Aceasta se indrepta spre rafturile unde erau cartile despre plantele magice si cauta pentru cateva secunde. Lua o carte mica, subtire, si i'o puse lui Lilly in fata. "-Totul despre plantele studiate in primul an" sopti ea, complice. "-Wow..ia sa vedem ce scrie pe aici" chicoti Lilly, deschizand volumul mic si prafuit. In cele din urma gasi si ceea ce o intresa.. BULBUL SALTARET- Aceasta planta pare a fi o frunza la suprafata solului, insa adevarata planta magica se afla in subsol, aceasta fiind bulbul. Bulbul are o intrebuintare magica destul de ciudata si de obicei apreciata mai mult de tinerii vrajitori decat de cei adulti. Bulbul saltaret odata scos din pamant reactioneaza la temperatura aerului si incepe sa se zvacnesca in mana celui care o tine. Daca nu suntem atenti, il putem scapa din mana si apioi fugim dupa el ca dupa o minge. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|